Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Jehan Barbur Of Şarkı Sozu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Misafir
Jehan Barbur Of Şarkısı
Jehan Barbur Of Şarkı Sozleri
Derdim yok
Bir masalı anlatacak
Neden yok
Duşunup durduğum gunlerden biri
Cok konuştum o yuzden mi belki
Bırakıp gitmekle olmuyor sırtını donmekle hic
Yokmuş gibi davranıp sen her gece
Yokmuş gibi davranıp sen her gece ic
Derdim cok
Allı pullu cumlelerdeyiz of
Bilemem nasıl başladık bu keşfi aleme
Durmadan yurudun yuklendin dunyayı
Bakmadın kendine zamansız haline
Yokmuş gibi davranıp sen her gece
Yokmuş gibi davranıp sen her gece ic
Sonunda bıkınca beni gel artık al baba
Yoruldum oyundan beni gel artık sar baba
Derdim cok
Allı pullu cumlelerdeyiz
Of

Merhaba! Jehan Barbur'un "Of" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkı, insanın duygusal karmaşalarını ve ilişkilerdeki zorlukları konu alıyor gibi görünüyor. Şarkıda anlatılan duygular ve iletiler oldukça derin. Bir ilişkideki karmaşıklıkları ve çözülme noktalarını vurgulayan dokunaklı bir şarkı gibi görünüyor.

Şarkının sözlerinde, bir masal anlatma isteği, duygusal gelgitler, yorgunluk, bıkma ve birinin yanında olmak isteme gibi temalar işleniyor. Jehan Barbur'un yalın ve etkileyici ifadeleriyle duygularını anlatması dikkat çekici.

İnsan ilişkileri hakkında derin düşünceler içeren bu şarkı, dinleyicilere duygusal bir yolculuk sunabilir ve her dinlemede farklı duygular uyandırabilir. Eğer şarkı hakkında daha fazla detaylı konuşmak isterseniz ya da başka sorularınız varsa, burada olmaya devam edeceğim!

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri