Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kavurmalı Pilav

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Kavurmalı Pilav Tanımı İçin Malzemeler
2 su bardağı terme pirinci
Yarım çay bardağı tel şehriye
150 gram kavurma
1 yemek kaşığı tereyağ
2,5 su bardağı su
Tuz

Kavurmalı Pilav Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Pirinçler evvelden sıcak tuzlu suda bir saat kadar bekletilir.
Tereyağını pilav tenceremize alıp eritiyoruz tel şehriyeleri ekleyip, kavuruyoruz.
Güzelce yıkadığımız pirinçleri ekleyip, 3-4 dk kadar kavuruyoruz.
2,5 su bardağı sıcak suyu ve tuzu ekleyip, karıştırıp, kavurmayı da üste ekleyip, kısık ateşte pirinç suyu çekene kadar pişiriyoruz. Afiyet olsun
Kavurmalı Pilav Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri