Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kaymaklı Kemal Paşa Tatlısı (Tahinli Fındıklı)

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Kaymaklı Kemal Paşa Tatlısı (Tahinli Fındıklı) Tanımı İçin Malzemeler
3,5 su bardağı toz şeker
4 su bardağı su
1 paket kemal paşa
Üzeri için;
3-4 yemek kaşığı tahin
100 gr kaymak
2-3 yemek kaşığı fındık kırığı

Kaymaklı Kemal Paşa Tatlısı (Tahinli Fındıklı) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tencere ye şeker ve suyu koyalım.
Şeker eriyene kadar karıştıralım kaynayınca kemal paşa tatlısını şerbetin içine atalım ve ortada karıştıralım.
Şerbetini düzgünce çeksin şerbetini çektikten sonra tabağa alın.
Tatlımız soğuduktan sonra bıçakla ikiye kesin içine kaymak koyun ve üzerini kapatın tahin ile fındık dökün servise hazır.Afiyet olsun
Kaymaklı Kemal Paşa Tatlısı (Tahinli Fındıklı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri