Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Keşkül

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Keşkül Tanımı İçin Malzemeler
1 litre süt
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı toz badem
3 yemek kaşığı pirinç unu
1 yumurta sarısı
1 paket vanilya

Keşkül Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bir tencere süt, şeker yani bütün gereçleri ekleyip kısık ateşte karıştırarak pişirin.
Kaynayan ve kıvam alan keşküle en son vanilyayı ekleyin göz göz olana kadar pişirin.
Sonra ocaktan alıp kaselere hisse edin ve soğuduktan sonra istediğiniz üzere süsleyip servis edin.
File bademle çok hoş olur fakat dolabınızda ne varsa süslemesini yapabilirsiniz hanımlar ‍ şimdiden afiyet olsun
Keşkül Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri