Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kiremitte Sebzeli Levrek

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Kiremitte Sebzeli Levrek Tanımı İçin Malzemeler
2 adet levrek fileto
Sebzeli harç için;
1 adet domates rendesi
2 adet yeşil biber
1 adet küçük uzunluk soğan
2 diş sarımsak
1 adet közlenmiş kapya biber (Konserve)
1 yemek kaşığı salça
3 kaşık sıvı yağ
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı kekik
1 çay kaşığı tuz
1-2 kesim tereyağ (Güvece koyduktan sonra üstüne)
Üzerine;
Rendelenmiş kaşar

Kiremitte Sebzeli Levrek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır

Bandıra bandıra yiyeceğiniz ve hayran kalacağınız nefis bir balık tanımı. Güveciniz yok ise tepside de yapabilirsiniz.
Bütün sebzeler küçük küçük doğranıp karıştırma kabına alınır.
Salça, sıvı yağ ve baharatlar da eklenerek güzelce harmanlanır, güveçlere hisse edilir.
Üzerine balıklar yerleştirilir.
Balıklara biraz tuz serpip tereyağ modülleri koyulur ve 200 derecelik fırında 20 dk kadar pişirilir.
Balık pişince fırından çekilir üzerine rendelediğimiz kaşarlar serpilir tekrar fırınlanır.
Kaşar eriyince fırından alınır ve servise hazır
Kiremitte Sebzeli Levrek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri