Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kızarmış Elmalı Yulaf

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Kızarmış Elmalı Yulaf Tanımı İçin Malzemeler
1 su bardağı süt
5 yemek kaşığı yulaf ezmesi
Elma harcı için;
1 adet elma
1/2 (yarım) su bardağı maden suyu
1/2 (yarım) çay kaşığı tarçın

Kızarmış Elmalı Yulaf Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Elmaları küp küp doğrayın.
Küçük doğradığınız elmayı maden suyu ve tarçın ile suyunu çekene kadar tavada pişirin.
Elmalar suyunu çekerken yulaf ile sütü tavada karıştırıp kıvam almasını bekleyin.
Burada istediğiniz kıvam yapabilirsiniz.
Kaselere alıp üzerine dilerseniz beyaz çikolata ve hindistan cevizi koyabilirsiniz. Afiyet olsun.
Tarifin görüntüsü için instagram @eceaslnnn hesabıma uğramayı unutmayın.

Kızarmış Elmalı Yulaf Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri