Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kruvasan (Milföy Hamurlu)

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Misafir
Kruvasan (Milföy Hamurlu) Tanımı İçin Materyaller
3 adet milföy hamuru
Çokokrem
Pudra şekeri

Kruvasan (Milföy Hamurlu) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Milföy hamurunu bıçakla üçgenler oluşturarak kesiyoruz.
Her üçgenin geniş kısmına iki tatlı kaşığı yardımıyla çokokrem koyup geniş olan kısımdan ince olan kısma yanlışsız kıvırıyoruz.
Tüm hepsini bu halde yapıp yağlı kağıt serili tepsiye koyuyoruz.
Evvelden ısıtılmış fırında 180 derecede üstü kızarıncaya kadar pişiriyoruz.
Fırından çıkardıktan sonra soğumaya bırakıp akabinde da servis tabağına alıp üzerine pudra şekeri serpiştiriyoruz. Afiyet olsun.
Kruvasan (Milföy Hamurlu) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri