Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Manda Sütünden Tam Kıvamında Yoğurt

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Misafir
Manda Sütünden Tam Kıvamında Yoğurt Tanımı İçin Gereçler
3 kilo manda sütü
3 yemek kaşığı yoğurt mayası (Kendi mayamız olucak)

Manda Sütünden Tam Kıvamında Yoğurt Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Sütümüzü beyaz tülbent ile süzüyoruz.
Sütümüzü kaynatıyoruz.
Sütümüz kaynadıktan sonra sütümüzü mayalayacağımız kaba koyuyoruz.
Soğutup elimiz ile ölçüyoruz yanmayacak sıcaklığa gelince mayamıza süt ekleyip yoğurdumuzu ekleyip karıştırıyoruz.
Kaymağımız varsa ortadan açıp mayalayabilirsiniz sıcak yerde örtüp 5 saat mayalanınca kapağı açık biçimde dolaba alıyoruz. 1 gece bekleTtikden sonra tüketebiliriz. Afiyet olsun sıhhatle kalın ❤.
Manda Sütünden Tam Kıvamında Yoğurt Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri