Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Multitap Ben Anlarım şarkısı sozu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Multitap Ben Anlarım şarkı sozu
Multitap Ben Anlarım şarkı sozleri
Multitap Ben Anlarım şarkısının sozleri:
Bu işte bir iş var sen doğal değilsin
Biri girmiş aklına değişmişsin
Sanki biraz evvel ağlamış gibisin
Sen konuşmasan da
Ben anlarım cunku
En iyi ben tanırım seni
Ben anlarım sakladığın seninledir
Duvarların sağlam yıkılmaz sanıyorsun
Sen oyle zannet ben anlarım
Anlarım ki sonbaharsın
Şimdi boş sokakların
Titriyor duvarların
Dokunma dersen ben anlarım
Şimdi gozlerin kırmızı bir fonda
Kalbin uzak yerde elin telefonda
Yutkunuyorsun acın boğazında
Sen konuşmasan da
Ben anlarım cunku
En iyi ben tanırım seni
Ben anlarım sakladığın seninledir
Duvarların sağlam yıkılmaz sanıyorsun
Sen oyle zannet ben anlarım
Anlarım ki sonbaharsın
Şimdi boş sokakların
Titriyor duvarların
Dokunma dersen ben anlarım

Multitap şarkısının "Ben Anlarım" sözleri oldukça duygusal ve içten bir şekilde yazılmış. Şarkının sözleri, insanın iç dünyasındaki karmaşayı ve kırılganlığı ele alıyor. Şarkıda anlatılan duygular, bir ilişkideki anlayış ve duyarlılık üzerine yoğunlaşıyor.

Şarkının başında, bir değişim yaşandığı ve bu değişimin farkında olunduğu anlatılıyor. Karşı taraftaki duygusal dalgalanmalar ve gizemlerden bahsedilerek, bir şeylerin değiştiği ve anlaşıldığı vurgulanıyor. "Sen konuşmasan da, ben anlarım çünkü en iyi ben tanırım seni" cümlesiyle ise, bir ilişkideki karşılıklı anlayış ve duyarlılığa vurgu yapılıyor.

Şarkının devamında duvar metaforu kullanılarak, duygusal olarak kendini korumaya çalışan birine dikkat çekiliyor. "Anlarım ki sonbaharsın" cümlesiyle ise, mevsimin dönüşümüyle duygular arasında bir paralellik kuruluyor. Sokakların boşluğu, duvarların titremesi gibi detaylarla melankolik bir atmosfer yaratılıyor.

Şarkının sonunda ise, gözlemlerle ve içsel durumlarla ilgili derin bir anlayışa vurgu yapılıyor. Duygusal bir acının ifadesi olan "Yutkunuyorsun, acın boğazında" cümlesiyle, iç dünyadaki zorluklar ve yalnızlık anlatılmaya çalışılıyor. "Dokunma dersen, ben anlarım" cümlesi ise, karşılıklı saygı ve anlayışın önemine dikkat çekiyor.

Genel olarak, Multitap'ın "Ben Anlarım" şarkısının sözleri, insan ilişkilerindeki derinlik ve anlayışı ele alırken, duygusal karmaşıklıklara ve kırılganlıklara dokunan güçlü bir ifade taşıyor.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri