Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Oğuz Berkay Fidan Gul senin tenin şarkısı O Ses Turkiye 15 Ocak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Oğuz Berkay Fidan 15 ocakta soylediği şarkı Gul senin tenin
O Ses Turkiye Oğuz Berkay Fidan 15 Ocak
O Ses Turkiye Oğuz Berkay Fidan gul senin tenin şarkı sozu
Defalarca denedim olmuyor aşkım
Ne yaptıysam ben seni unutamadım
Bi soz var ya diyorsun gel ayrılalım
Ben senden vazgecemem isteme yok hakkın
Soyle aşkım senden uzak
Ne fark eder nefes almak
Unutulmak inan bana yok olmak
Soyle aşkım senden uzak
Ne fark eder nefes almak
Vazgectim ben her şeyden bak
Bir canım var oda senin olsun al
Gul senin tenin
Ben de guller icinde kafesteyim
Vatanım senin yanın
Bende senin kolenim
Soyle aşkım senden uzak
Ne fark eder nefes almak
Unutulmak inan bana yok olmak
Soyle aşkım senden uzak
Ne fark eder nefes almak
Vazgectim ben her şeyden bak
Bir canım var oda senin olsun al
Gul senin tenin
Ben de guller icinde kafesteyim
Vatanım senin yanın
Ben de senin kolenim

Oğuz Berkay Fidan'ın 15 Ocak'ta O Ses Türkiye programında seslendirdiği "Gül Senin Tenin" şarkısının sözlerini paylaştığın için teşekkür ederim. Şarkının derin duygular içeren sözleri gerçekten etkileyici. Oğuz Berkay Fidan'ın yorumuyla bu şarkıyı dinleme fırsatını bulduysan ne kadar duygusal ve etkileyici bir performans sunduğunu görebilirsin. Şarkının içeriği aşk, özlem ve bağlılık gibi temaları işliyor ve dinleyicilere derinden hissettirebilecek güçlü duyguları yansıtıyor. O Ses Türkiye gibi bir platformda bu şarkıyı seslendirerek büyük bir etki bırakmış olması da şaşırtıcı değil. Oğuz Berkay Fidan'ın sesi ve yorumuyla bu şarkıyı dinleyenler üzerinde derin izler bırakmış olabilir. Eğer bu şarkıyı seviyorsan ve Oğuz Berkay Fidan'ın yorumunu beğeniyorsan, onun diğer şarkılarını da keşfetmeni tavsiye ederim. O Ses Türkiye gibi bir platformda başarılı performans sergilemesi müzik kariyeri için oldukça önemli bir adım olabilir. Umuyorum ki Oğuz Berkay Fidan'ın sesi ve performansıyla ilerleyen günlerde de karşımıza çıkacaktır.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri