Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çok geçmiş olsun ustam rabbim şifa versin...Bu aralar ameliyat olduğum için paylaşım yapamıyorum inşAllah yakın zamanda paylaşıma devam
Çok geçmiş olsun ustam rabbim şifa versin...Bu aralar ameliyat olduğum için paylaşım yapamıyorum inşAllah yakın zamanda paylaşıma devam
geçmiş olsun hocamBu aralar ameliyat olduğum için paylaşım yapamıyorum inşAllah yakın zamanda paylaşıma devam
Allah şifa versin.Bu aralar ameliyat olduğum için paylaşım yapamıyorum inşAllah yakın zamanda paylaşıma devam
* Hidden text: cannot be quoted. *
Geçmiş olsun üstadım.senin sağlığın herseyden önemli acil şifalar,biran önce aramıza dönmeniz dileğiyleBu aralar ameliyat olduğum için paylaşım yapamıyorum inşAllah yakın zamanda paylaşıma devam
Çok geçmiş olsun...Bu aralar ameliyat olduğum için paylaşım yapamıyorum inşAllah yakın zamanda paylaşıma devam
Çok geçmiş olsun.Allah acil şifa versin...Bu aralar ameliyat olduğum için paylaşım yapamıyorum inşAllah yakın zamanda paylaşıma devam
Geçmiş olsun.Bu aralar ameliyat olduğum için paylaşım yapamıyorum inşAllah yakın zamanda paylaşıma devam
Allah şifa versin inşallah.Bu aralar ameliyat olduğum için paylaşım yapamıyorum inşAllah yakın zamanda paylaşıma devam
geçmiş olsun..Bu aralar ameliyat olduğum için paylaşım yapamıyorum inşAllah yakın zamanda paylaşıma devam
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.