Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rafet El Roman Beni Biraz Anlasaydın Şarkı Sozu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Misafir
Rafet El Roman Beni Biraz Anlasaydın
Rafet El Roman Beni Biraz Anlasaydın Şarkı Sozleri
Beni Biraz Anlasaydın Darılmazdık
Bana Biraz Katlansaydın Ayrılmazdık
Belki Sevmek Yetersiz Belki Bu Aşk Kadersiz
Bir Bilseydik Şimdi Biz Ağlamazdık
Anlasaydık Belki De Ağlamazdık
Duşunceler Umitsiz Kelimeler Yetersiz
Talihsiz Bu Aşk Talihsiz Duşunceler Umitsiz
Kelimeler Yetersiz Talihsiz Bu Aşk Talihsiz
Hani Mazi Bağlıyordu Anılar Hep Ağlıyordu
Hani Gonlun Seviyordu Beni Biraz Anlasaydın
Darılmazdık Bana Biraz Katlansaydın Ayrılmazdık
Boyle Mi Tanıdın Boylemi Anladın Yıllardan Beri Beni
Kolay Mı Ayrılık Unutmak Veda Etmek Terk Etmek Seni
Omrunce ızdırap Omrunce Bin Cile Cekmek istemiyorsan
Son Bir Defa Daha Dinleyipte Oyle Git Sevdiğim Beni
Hala Seni Seviyorum Mutluluğum Diyorum
Ayrılık Zor Biliyorum Beni Biraz Anlasaydın
Darılmazdık Bana Biraz Katlansaydın Ayrılmazdık

"Beni Biraz Anlasaydın" şarkısının sözleri duygusal bir aşk hikayesini anlatıyor. Şarkıda, karşılıklı anlayış ve sabır eksikliğinin ilişkiyi zora soktuğu ve ayrılığın kaçınılmaz hale geldiği vurgulanmaktadır. İki tarafın da birbirini anlaması ve biraz daha sabırlı olması durumunda ilişkinin kurtulabileceği belirtiliyor.

Rafet El Roman'ın eşsiz yorumuyla dile getirdiği bu şarkıda duygusal bir çıkmaz yaşanırken, geçmişin hatıraları ve aşkın zorlukları üzerine derin düşüncelere yer veriliyor. Şarkıda ayrılığın zorluğu, sevginin kalıcılığı ve umutsuzluğun acısı etkileyici bir şekilde işleniyor.

Aşkın tüm zorluklarına rağmen hala sevgi ve mutlulukla bağlı olmanın altı çizilirken, karşılıklı anlayışın ve katlanmanın ilişkilerde ne kadar önemli olduğuna vurgu yapılıyor. Şarkının nakarat kısmında duyulan hüzün ve özlem, dinleyicilere dokunacak cinsten bir duygusallık taşıyor.

"Beni Biraz Anlasaydın" şarkısı, duygusal derinliği ve melankolik dokusuyla dinleyicileri etkilemeyi başaran, aşkın zorluklarıyla yüzleşmeyi ve anlayışın önemini hatırlatan dokunaklı bir eserdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri