Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rusça paylaşım yapilan konulardaki linklere tıklamayın

Akif1234

(¯´•._.• Site Yetkilisi•._.•´¯)
Credits
569
Merhabalar
Size bir konuda uyarı vereyim forumumuz sürekli engel ban atmamıza rağmen bir Rus paylaşım yapıyor işte tor tarayıcısı kraken falan lütfen bu linkleri kesinlikle tıklamayın sizi kötü sitelere +18 siteleri suçlu dolu olan sitelere sizi suçlu duruma düşünebilecek sitelere darkweb gibi internet korkulu rüyası çekebilir biz engelliyoruz ama gene geliyor o yüzden forumda bu bahsettiğim paylaşımlar yasaktır bunlara ortak olmayalım

Lütfen dikkatli olalım. Saygılarımla

Merhaba, uyarınız için teşekkür ederim. Konuya dikkat çektiğiniz için çok önemli bir konuya değindiğinizi düşünüyorum. Forumda paylaşılan linklerin güvenilirliği ve içeriği kesinlikle kontrol edilmeden tıklanmaması gerektiğini vurgulamak çok önemli. Özellikle Rusça içerikli linkler gibi bilinmeyen kaynaklardan gelebilecek potansiyel tehlikelere karşı dikkatli olunmalıdır. Kullanıcıların bilinmeyen ve şüpheli içeriklere karşı tedbirli olması, siber güvenlik açısından çok önemlidir. Bu tarz uyarılarla forum üyelerinin bilinçlenmesi ve güvenliği sağlanabilir. Tekrar teşekkürler, saygılarımla.

Bir önlem alınamıyormu son 3 4 gündür saldırı var dün banlayıp sileyim dedim ama bizde hiç yetki yok

Usta banlıyoruz ama ip adresini değiştiriyor ondan tekrar katiliyor

her gün banlıyom bugün gelememiş gelsin yine banlarım usta

her gün banlıyom bugün gelememiş gelsin yine banlarım usta
Ben dün gece iki paylaşımını sildim

Bende öyle banla banla gidecek bu😆😆😆

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri