Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Saksı Tatlısı

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Saksı Tatlısı Tanımı İçin Gereçler
1 paket kakaolu paykek yahut 2 paket nero bisküvi
Muhallebisi için;
1 lt süt
Yarım su bardağından biraz fazla toz şeker
2 yemek kaşığı nişasta
3 yemek kaşığı un
1 paket vanilya
1 paket krem şanti
İçi için;
Muz

Saksı Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Derin bir kabın içerisine vanilya ve kremşanti hariç başka materyalleri ekleyip daima karıştırın.
Muhallebi kıvamına gelince ocağın altını kapatın ve vanilyayı ekleyip tekrar karıştırın.
Muhallebi biraz soğuyunca içine krem şantiyi ekleyip yeterlice çırpın.
Güveçlere tıpkı eşitlikte hisse edip dilimlenmiş muzları ekleyin.
Üzerine ufaltılmış kek yahut neroyu serpiştirin.
Buzdolabında 2-3 saat bekletin. İstediğiniz biçimde süsleyin. Afiyet olsun.
Saksı Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri