S
SoruCevap
Misafir
Şifa Deposu Osmanlı Şerbeti Tanımı İçin Malzemeler
1 litre su
2 avuç hibisküs (diğer ismi medine gülü ve japon gülüymüş)
13 adet karanfil
1 çubuk tarcın
3 kakule (isteğe bağlı)
2 litre su
3 su bardağı şeker
Şifa Deposu Osmanlı Şerbeti Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
1 lt su, hibisküs, karanfil ve kabuk tarçını kaynatıyoruz.
Kaynadıktan sonra hibisküsleri ,tarçını, karanfili süzüyoruz.
3 su bardağı şeker ve 2 lt su daha ek ediyoruz.
Kaynadıktan sonra soğumaya bırakılır, sıcak da içebilebilir.
Şifa Deposu Osmanlı Şerbeti Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 litre su
2 avuç hibisküs (diğer ismi medine gülü ve japon gülüymüş)
13 adet karanfil
1 çubuk tarcın
3 kakule (isteğe bağlı)
2 litre su
3 su bardağı şeker
Şifa Deposu Osmanlı Şerbeti Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
1 lt su, hibisküs, karanfil ve kabuk tarçını kaynatıyoruz.
Kaynadıktan sonra hibisküsleri ,tarçını, karanfili süzüyoruz.
3 su bardağı şeker ve 2 lt su daha ek ediyoruz.
Kaynadıktan sonra soğumaya bırakılır, sıcak da içebilebilir.
Şifa Deposu Osmanlı Şerbeti Tanımı Fotoğraflı Yapılışı