Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Taze Fasulye Kavurması

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Taze Fasulye Kavurması Tanımı İçin Malzemeler
500 gram taze fasulye
1 büyük uzunluk soğan
2 diş sarımsak
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Yarım çay bardağı zeytinyağ
Tuz, karabiber, pulbiber

Taze Fasulye Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Fasulyeler yemeklik doğranır sıcak suda beş dakika haşlandıktan sonra soğuk sudan geçirilerek süzülmeye bırakılır.
Tenceremize yemeklik doğradığımız soğan ve sarımsağı birde sıvı yağları koyarak kavurmaya başlıyoruz.
Soğanların pembeleşmesini beklemeden haşlamış olduğumuz fasulyeleri elimizde fazla ezmeden sularını sıkarak tencereye ek ediyoruz.
Ocağımızın altını orta dereceye ayarlayıp orta ara karıştırarak pişirme sürecimize devam ediyoruz.
Baharatlarımızı ekleyerek ocağımızı kısığa alıyoruz. Afiyet olsun.
Taze Fasulye Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri